Day-One

Ποιοι είμαστε

Η Day-one ιδρύθηκε για να προσφέρει σύγχρονες λύσεις πληροφορικής. Η αποστολή της Day-one από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας, είναι η καλλιέργεια επαγγελματικών σχέσεων με το πελατολόγιό μας και η παροχή αποτελεσματικών και αξιόπιστων λύσεων πληροφορικής για τις ανάγκες του.

Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με ένα ανεπτυγμένο σύνολο δεξιοτήτων που αναπτύχθηκε από δεκαετίες εμπειρίας, όχι μόνο στην τεχνολογία της πληροφορικής, αλλά και στις επιχειρηματικές διαδικασίες σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρησιακών τομέων.

Αυτή ακριβώς η επιχειρησιακή εμπειρία, μας καθιστά ιδανικά τοποθετημένους να σας προσφέρουμε λύσεις που υπόσχονται τη μέγιστη επιχειρησιακή απόδοση, κέρδη παραγωγικότητας αλλά και εξοικονόμηση κόστους για κάθε έναν από τους πελάτες, ανεξαρτήτως κλάδου. 

Η Day-One στην κορυφή των συνεργατών της Soft1

Διαθέτουμε πολύ εξειδικευμένη ομάδα Soft1 με Project managers και Developers που αποδεικνύονται σε έργα μεγάλης κλίμακας με πολλούς χρήστες. Διαθέτουμε επίσης εξειδικευμένη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προσαρμοσμένου λογισμικού, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα, υπηρεσίες πληροφορικής και προσαρμοσμένες τελικές λύσεις στο πελατολόγιό μας.

Παίρνουμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα από αυτές τις διακριτές δυνατότητες και έχουμε αναπτύξει την ικανότητα να υλοποιούμε και να διαχειριζόμαστε σύνθετα συστήματα πληροφορικής σε μεταβαλλόμενους χρόνους, με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από πολλούς ανταγωνιστές. 

Εξειδίκευση

Η τεχνογνωσία μας στην αναδιοργάνωση των διαδικασιών γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της επιχείρησής σας και των τεχνολογιών της πληροφορίας. Ως εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών λογισμικού, η Day-One βοηθά τον επιχειρηματία να επιτύχει τους στόχους του μέσω της υιοθέτησης τεχνολογικής καινοτομίας. 

Ως συνεργάτης σας στην τεχνολογία των πληροφοριών, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στα ακόλουθα:

  • Ανάπτυξη λύσεων σύμφωνα με τις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς
  • Καινοτόμες ιδέες σε ρεαλιστική, εφαρμοσμένη πραγματικότητα
  • Μετατροπή μη αυτόματων διαδικασιών σε εξελιγμένες προσαρμοσμένες εφαρμογές λογισμικού
  • Διατήρηση εφαρμογών λογισμικού κρίσιμης σημασίας για την επιχείρησή σας
  • Υιοθέτηση και υλοποίηση λύσεων που βασίζονται στην τεχνολογία της πληροφορίας

Γρήγορες & αξιόπιστες λύσεις

Στη Day-One είμαστε περήφανοι για την παροχή μιας ολοκληρωμένης σειράς λύσεων που περιλαμβάνει από την εφαρμογή μισθοδοσίας έως και ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα παραγγελιοληψίας. Η ομάδα μας παρέχει με συνέπεια λύσεις τελευταίας τεχνολογίας συμπεριλαμβανομένων – όχι περιοριστικά – ολοκληρωμένων επιχειρηματικών λύσεων, συστημάτων εφαρμογών, ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών λογιστικής διαχείρισης.

H Day-One βρίσκεται παντού, οπουδήποτε η τεχνολογία και οι επιχειρήσεις επηρεάζουν την καθημερινή ζωή. Πιστεύουμε ότι μαζί σας μπορούμε να βελτιώσουμε ή/και να δημιουργήσουμε το λογισμικό που θα έχει πραγματικό αντίκτυπο στο παρόν και στο μέλλον της επιχείρησής σας. Τα πληροφοριακά μας συστήματα χρησιμοποιούνται από εταιρείες εστίασης, οινοποιεία, τεχνικές εταιρείες, μεταφορικές, επιχειρήσεις παραγωγής και χονδρικού εμπορίου. Γνωρίζοντας ότι δεν αποτυγχάνουμε, αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για τα έργα που υλοποιούμε. Με αυτόν τον τρόπο οικοδομούμε την εμπιστοσύνη σας στην Day-One και στην αξία της με το πέρασμα των χρόνων. 

Πρωτοποριακά προϊόντα & υπηρεσίες τεχνολογίας

Στην Day-One εγγυόμαστε γρήγορες και αξιόπιστες λύσεις πληροφορικής που λειτουργούν όχι μόνο στα λόγια! Βασισμένη στις αρχές της καινοτομίας και επενδύοντας σε νέες ιδέες, η Day-One είναι μια εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση εφαρμογών και προϊόντων που χρησιμοποιούν πληθώρα λογισμικών τεχνολογιών.

Η Day-One εργάζεται ακούραστα για να διατηρήσει το χαμόγελο στα πρόσωπα των πελατών της και τώρα σας προσφέρει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας. 

Μας διέπουν οι εξής βασικές αρχές:

  • Συνεχής βελτίωση των ικανοτήτων μας και επένδυση στην έρευνα και την ανάπτυξη
  • Ουσιαστική συνεργασία με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας
  • Εις βάθος κατανόηση της λειτουργίας και των αναγκών της εκάστοτε επιχείρησης
  • Συνεργασία μέχρι την πλήρη ολοκλήρωση της εργασίας που μας ανατέθηκε
  • Το πιο σημαντικό για εμάς είναι η επιτυχία των στόχων που έχουν θέσει οι πελάτες μας

Ζητήστε προσφορά

Επικοινωνήστε μαζί μας για να επεξεργαστούμε το κατάλληλο συνδυασμό προγραμμάτων, που καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας!

Φόρμα επικοινωνίας
×

info@day-one.gr 216 500 5060

Δευτέρα9:00-17:00
Τρίτη9:00-17:00
Τετάρτη9:00-17:00
Πεμπτη9:00-17:00
Παρασκευή9:00-17:00
ΣάββατοΚλειστά
ΚυριακήΚλειστά